SE HIT!

Kika alltid i bloggens högermarginal. Där hittar du alltid något nytt!

10 mars 2008

Warhammer på Lillestad!


Nu har äntligen utställningsmontrarna fixats till, så nu kan ni börja ställa ut era samlingar! Anmälda samlinagr änb så länbge: Warhammerr, LEGO (Star Wars) och bokmärken. Vill du också ställa ut din samling?! Hör av dig!!!

Först ut kommer Martin Sollersjös (åk 5) Warhammerfigurer att vara. Mer bilder och info när utställningen är klar!

Först lite info om Warhammer för den som inte känner till spelet och figurerna:

Warhammer är ett strategispel. Syftet är att genom strategisk krigföring vinna över sin motståndare. Spelet finns i två former: brädspel med tillhörande figurer samt nätspel (dataspel). Vidare finns två huvuidvarianter av spelet: klassiska Warhammer och Warhammer 40K. Det senare är den vanligaste idag. Det finns tusentals fugurer och tillbehör till Warhammer, så räkna inte me att få en komplett samling snabbt!

Jag har själv spelat en del Warhammer när jag var yngre, men det är ett tag sen nu. Själv var jag mer intresserad av rollspel av typen Drakar & Demoner...

De flesta av de figurer ni kan se utsällda i biblioteket är handmålade av Martin själv, men för den late finns också färdigmålade figurer att köpa. De här figurerna är dyra (beroende på figur kostar de från 50:-/st till över 300:-/st) och finns i en mängd varianter.

Inga kommentarer: